Transició Renovable i Canvi Climàtic a la jornada “Realitat Climàtica = Emergència Social”

#50PelClima #RealitatClimàtica #CanviClimàtic

Els companys de Sicom.cat ens passen aquest vídeo d’una sèrie que publicarem sobre la realitat de la catàstrofe que estem patint la humanitat per culpa del capitalisme però que tothom és una mica culpable. El capitalisme necessita el creixement continu en un planeta finit. ja no són només idees polítiques les que avisen de la catàstrofe absoluta, del tren que va directe a estimbar-se, són les dades científiques que diuen que no anem be i que ñles futures generacions no tenen cap culpa de l’individualisme i l’avarícia de les generacions actuals.
..

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies