Ràdio4- Urgència Climàtica i Habitatge. amb Josep Cabayol, Gabriel Borràs, Salva Torres i Josep Borrell

Aquest dissabte 7 de setembre el nostre company Salva TORRES va ser convidat al programa de Ràdio Nacional – Ràdio4- de Vida Verda en l’emissió d’Emergència Climàtica dirigida pel periodista Josep Cabayol. Van estar presents per tant:

Salva Torres va parlar de la concreció de la problemàtica de l’habitatge i el colpase climàtic que estem vivint. Planteja una intervenció pública centralitzada a la ciutat de Barcelona amb mesures de control popular, gestió col·lectiva del sol i infraestructures verdes i de transport i una nova mirada de gestió de la ciutat que es va centrar amb la campanya la Fira o La Vida com expressió del canvi que necessitem tot lligant-ho amb les polítiques monetàries del Banc central Europeu.

Clica i Escolta Emergència Climàtica – Vida Verda 7/9/2019

Print Friendly, PDF & Email

2 comentaris a “Ràdio4- Urgència Climàtica i Habitatge. amb Josep Cabayol, Gabriel Borràs, Salva Torres i Josep Borrell”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies