l’exèrcit del EE.UU reconeixen la catàstrofe planetària que provocara el clima i demanen “manu militari global”

Capitalisme ‘manu militari’

Josep Cabayol | Ester González | Siscu Baiges

Els Estats Units han reconegut l’existència del canvi climàtic a través d’un informe encarregat per l’exèrcit. Fa una diagnosi tràgica i, sense aportar cap solució, planteja la necessitat de l’expansió i intervenció permanent de l’exèrcit dins i fora de territori nacional, davant el risc que certs sectors com l’alimentari o l’energètic poguessin col·lapsar. Una eina per aconseguir, a través de la por, més poder pels militars, presentats com a garantia salvadora

>>> LLEGIR +++ >>>

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “l’exèrcit del EE.UU reconeixen la catàstrofe planetària que provocara el clima i demanen “manu militari global””

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies