500X20 al BARRI: El futur dels solars de Maladeta arriba al Consell de Districte amb una xoriçada reivindicativa multitudinària

Ple als horts de Maladeta.

A la Gran Xoriçada Popular contra l’especulació del sòl urbà van participar més de 100 persones amb una amplia discussió a l’assemblea ciutadana que es va convocar perquè els partits expressessin el seu vot sobre la Iniciativa Ciutadana promoguda per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Porta amb els suport de les entitats del barri congregades a l’Ateneu La Bòbila entre elles la nostra Associació 500×20.

La Iniciativa Ciutadana arriba al Plenari de Districte amb el suport de més de 2000 signatures de veïns i veïnes del barri. Un valor gens menyspreable per el líders polítics asseguts en representació de la ciutadania. L’Associació del veïnat de Porta amb els suport de les entitats ho farà valer per bo i per dolent quan calgui.

Ara manca saber la resposta dels partits a la pregunta que es farà al Plenari del Districte el dia 12:

INICIATIVA CIUTADANA:

ESTIC D’ACORD QUE S’INCLOGUI UN PUNT ESPECÍFIC A L’ORDRE DEL DIA DEL CONSELL DEL DISTRICTE DE NOU BARRIS PER TAL QUE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA INICIÏ ELS TRÀMITS PERTINENTS PERQUÈ EL SOLAR DEL CARRER MALADETA, UBICAT ENTRE ELS CARRERS ALCÚDIA I ESCULTOR ORDOÑEZ, SIGUI DECLARAT ESPAI PÚBLIC.

Tots els partits presents a la ciutat i al Districte van ser convidats i es van presentar al debat Barcelona en Comú, Esquerra Republicana, el Partit Popular i la Candidatura d’Unitat Popular-CUP. Ciutadans i Barcelona pel Canvi es van excusar. El PDEcat i el PSC no van respondre a la invitació del debat.

El proper dijous 12 a partir de les 18,30 hores el Consell de Districte començarà els seus debats i aquí podrem finalment conèixer l’opinió de cada partit en aquesta eina participativa aprovada a l’anterior mandat d’Ada Colau i que és inèdita al districte.

Tot el veïnat compromès amb un barri millor ha d’estar disponible aquest dia per venir a Consell de Districte per donar suport popular a la resposta afirmativa de la consulta:

 

SÍ, VOLEM QUE MALADETA SIGUI UN ESPAI PÚBLIC!

Ara falta acabar la feina ben feta:

  • Un cop el Ple del Districte tingui l’acord unànime o majoritari es portarà la proposta a Ajuntament de Barcelona per a la modificació del PERI del Barri de Porta en concret les illes entre els carrers Alcúdia, Valldemosa, Escultor Ordoñez, Deia, Andraitx y Maladeta.
  • Necessitem un acord polític per a implementar les mesures urbanístiques i pressupostàries a un Ple de l’Ajuntament de BARCELONA perquè dugui a terme els acords de l’Ajuntament del Districte de Nou Barris
  • Farem un procès participatiu ciutadà per decidir usos i funcions dels solars ja públics tenint en compte la planificació de serveis i infraestructures de ciutat i les necessitats del barri, districte.

+++ INFORMACIÓ:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies