{dijous 19/05 a 18:30h} Xerrada amb Director Oficina Habitatge i Servei SIPHO de l’Ajuntament

Aquest proper dijous dia 19 farem una xerrada amb el Director de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris i el Servei d’Intermediació en la Pèrdua d’Habitatge i Ocupacions de l’Ajuntament de Barcelona per conèixer des de prop els serveis que ofereixen a la ciutadania per fomentar el dret a l’Habitatge, la Mesa d’Emergència, la Bossa d’habitatge social, els lloguers, hipoteques, ocupacions d’habitatges i molts altres serveis com els jurídics (advocat).

De quina manera les persones afectades poden interactuar amb tot això de manera correcta, el paper d’entitats com la nostra Associació i un llarg etcètera de la galàxia del dret a l’Habitatge.

Una oportunitat després de 2 anys llargs on el tracte personal ha estat tant difícil enmig de la pandèmia, Apunteu-ho a la vostra agenda.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies