Informe Regidoria Nou Barris sobre Habitatge 2022-23

Hem tingut accés a l’esborrany d’informe del Regidor de Districte Francesc Xavier Marcé Carol sobre les polítiques d’habitatge que hi s’han fet al Districte la majoria de les quals provenen directament de la Regidoria d’Habitatge de Barcelona dirigida per Lucia Martín González.

Aquest esborrany implementa analitza els esdeveniments principals succeïts aquest 2022 i el que s’espera del 2023.

Un fet trobem a faltar especialment a l’esborrany de la regidoria: és l’estadística de la violència estructural contra les llars en matèria d’habitatge. No es pot fer un balanç correcte de les polítiques d’habitatge al Districte i a la ciutat sense saber com està afectant la crisi econòmica en la pèrdua o accés a un dret bàsic i també als subministraments dels serveis d’aigua, gas, llum, etc.

En aquest cas l’actuació de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris i dels PAE etc amb les dades de desnonaments o conflictes relacionats amb l’impagament de lloguers, hipoteques o ocupacions juntament amb altres com són els atesos en els serveis jurídics o d’intermediació, la situació d’infrahabitatges o locals convertits en habitatges, etc.

Igualment cal plasmar les llistes d’espera d’habitatges socials i les demandes sobre el parc públic per a fer intervencions en els propers anys i delimitar necessitats tenint en compte la crisi climàtica a la que ens enfrontem especialment als estius amb la calor.


Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies