vídeo Taula Rodona: Les execucions hipotecàries al 2023 i el dret de retracte front al fons voltors

El passat sábado 28 de gener del 2023 la Plataforma de Afectados por la Crisis de Badalona i l’Associació pel Lloguer Públic i Assequible- 500×20- organitzavem dues taules rodones sobre la situació dels deutors hipotecaris a les execucions hipotecàries davant de reptes com la manipulació de l’Euribor® o l’exercici del dret de retracte davant dels fons voltor, després de l’entrada en vigor de la Llei de Reguladora dels Contractes de Crèdits Immobiliari.

La Jornada Hipotecària va ser un èxit i estableix les bases d’una lluita social i judicial contra la Banca a compte de la manipulació de l’Euribor® i el dret dels deutors a l’exercici del retracte en les vendes dels drets de crèdit als fons oportunistes establerts en paradisos fiscals conxorxats amb la banca espanyola.

Presentem aquí la segona Taula rodona entorn de l’actualitat el 2023 de les execucions hipotecàries i com els deutors poden exercir el seu dret de retracte davant dels fons voltor en la cessió a la rematada en aquestes execucions:

SEGUR QUE L’INTERESSA:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies