vídeo entrevista: defensat dels fons voltors!

El canal de YouTube “Soberanía Holística(*1) ens ha fet una entrevista sobre el dret de retracte y la seva relació ne la venda de paquets de crèdits dubtosos amb garantia hipotecària a fons voltors com Blackstone-Anticipa.

Volem agrair especialment a Javi el seu treball i la difusió d’informacions molt valuoses en el seu canal que recomanem seguir.

La informació que facilitem en l’entrevista la poden llegir a:NOTES:


seguro que le interesará:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies