La Inscripció Popular a Nou Barris pel lloguer protegit demana a l’Audiència pública del Districte rescatar a les families

El passat dimarts 2 de desembre alguns veïns necessitats d’habitatge de lloguer protegit varen demanar a l’Audiència pública del Districte una nova reunió amb la Regidoria per estudiar la manera de que a Nou Barris hi hagi lloguer protegit i com satisfer les demandes més urgents del veïnat més necessitat.
Es demana a l’Ajuntament la mateixa rapidesa per accedir a l’habitatge de lloguer protegit com les Administracions han actuat ràpidament al rescat de banquers i especuladors, o sigui, els culpables de la seva crisi.
————————————————————————————————————–
clica aqui per veure les fotos de l’Audiència amb les demandes del veïnat.
————————————————————————————————————–

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario