Això és una estafa: Prosperitat un pis de la bossa jove a 750 € per 50 m2

  • Prosperitat: La borsa de lloguer social de l’Ajuntament, t’envia a buscar pis al Patronat Municipal de l’Habitatge i aquesta a una seguent anomenada Provivienda, diuen sense ànim de lucre, on hi ha pisos disponibles, entre els quals trobem l’oferta Ref: 080010429 on et cobren 725 per 50m2.
  • A PORTA els pisos 10HJ per joves tenen rendes més elevades que molts de renda lliure: més de 10 euros per m2.
  • PORTA: L’acabat d’estrenar edifici de 10HJ del carrer La Selva 57 ja té deficiències vàries, avàries, instal·lacions que no funcionen, etc. Els joves estan intentant organitzar-se mentre cadascú fa el que pot. El mateix que ha passat als 10HJ de Manuel Sancho, 15-17 (sota l’escola de música de Nou Barris), on els llogaters han viscut entre tota mena d’avàries i deficiències des de que va ser entregat aquest equipament “social” als seus usuaris fa quasi 3 anys. Entre Ajuntament i Administrador privat de finques es passen els morts.

10HJ al carrer La Selva 57

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies