Xarxa catalana pel dret a l’habitatge i la ciutat.

image_pdfimage_print

Neix l’embrió d’una lluita ciutadana unitària i popular.

El dissabte 20 de febrer del 2010 a l’Avv de l’Esquerra de Eixample va nèixer aquesta xarxa ciutadana amb la voluntad d’aplegar els conjunt de moviments catalans que lluiten pels drets ciutadans a l’habitatge, la ciutat i el territori front la dictadura de les finances i els beneficis privats del gran capital.

———- PER QUÈ HO FEM ?———-

Més de 30 persones a titol individual i en nom d’entitats van decidir preparar, per finals de la primavera del 2010, una gran jornada dels moviments socials per convertir l’habitatge en un dret exigible a les Administracions. Tothom es va mostrar contrari al Pacte Nacional de l’Habitatge de Catalunya, que després de dos anys solament ha desenvolupat normatives favorables a la banca, immobiliaries i grans constructores.

Com treballarem? Quan ens tornem a trobar?

>>>> tota la informació a PROUESPECULACIÓ.ORG >>>>

–:::propera reunió dissabte 17 d’abril Universitat Oberta “la Rimaia”:::–

Deja un comentario