L’Audiència Nacional vigila les webs que lluiten contra els desnonaments

image_pdfimage_print
Setmanari Directa nº 239 informa que…
VERSIÓN EN CASTELLANO
El jutge Eloi Velasco instrueix una demanda del sindicat d’ultradretà Manos Limpias.

ENS VIGILEN?
L’Audiència Nacional demana informes a la Policia judicial  sobre el moviment 15-M, Indignades i webs contra els desnonaments.
El sindicat ultra MANOS LIMPIAS considera que s’estan cometent delictes contra les institucions de l’Estat.

En concret, es demana un informe sobre l’estructura del moviment 15-M, les indignades i les entitats que organitzen la resistència als desnonaments hipotecaris o de lloguer. Es fa especial èmfasi en la web que coordina la lluita contra els desnonaments creada recentment: STOPdesahucios.tomalaplaza que la nostra Associació ha fet servir.

Manos Limpias considera que les persones darrera la pàgina web i de les entitats que organitzen la resistència als desnonaments estarien cometen delictes contra les institucions de l’Estat, sedició i associació il·lícita.
El jutge Eloi VELASCO ho té en una fase embrionària però amb tots els informes haurà de decidir en els propers mesos si els fets en litigi són delictius.
Dos dels informes, fets pels Mossos i la Guardia Urbana de BCN, ja es troben en mans del jutge.


L’ESTAT USA EL PES DE LA LLEI I LA POLICIA PER ESCLAFAR EL DRET A L’HABITATGE.
EL DRET A LA PROPIETAT SEMPRE PER SOBRE DELS DRETS HUMANS

500×20 alertem de que a la tornada de l’estiu hi haurà un enduriment de la repressió per esclafar la resistència als desnonament. L’Estat usa fins hi tot organitzacions feixistes per engegar els atentats contra els dret a l’habitatge digne recollit a la seva constitució a l’article 47. PAPER MULLAT !!

Deja un comentario