l’Avv Roketes amb 500×20 atura un desnonament que s’aplaça un mes

jose-susana són un matrimoni de Roquetes que viu al c/Mina de la Ciutat 89 en un pis de lloguer i no podien fer front als rebuts.

Van aparèixer amb el seu problema el passat dissabte precisament a l’obra de teatre DESNONATS! que es feia a la plaça Roquetes .

D’alguna cosa va servir el teatre a part de la denúncia social va fer que una família perdes la vergonya a demanar ajuda. El passat dijous 21 al mati gràcies a l’Avv de Roquetes i de la nostra Associació vam aturar per un mes el desnonament.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies