Mentre els banquers reben milions d’euros regalats pel Govern dels nostes impostos per evitar la seva fallida …

LA GENT DEL NOSTRE BARRI PASSA CALAMITATS PER SOBREVIURE
La llista de demandants d’habitatge està plena de patiment que s’agreuja amb la seva crisi! Exemples d’això no en falten de veïnat que acaba d’apuntar-se a la llista de demanda de lloguer protegit:

  • ” …Jo Josep (nom fictici) havia estat indigent anys enrere. Ara visc de lloguer i tinc feina fixa de 830 euros encara que faig extres per arribar a final de mes. Vic en habitacions de lloguer des de fa 7 anys, entre 320 i 400 euros mes. La meva companya, té una lleu esquizofrènia amb pensió contributiva de 350 i viu amb els seus pares però voldríem viure junts. Ens demanen lloguers fins 700 euros, depòsits de 3500 i un avalador. Fa 5 anys que estic demanant ajudes a Serveis Socials sense gaire sort …”
  • María (nombre ficticio) trabaja en un gran superficie del barrio: “… Hola! Soy una chica del barrio de 26 años trabajadora sin posibilidad de alquilar un piso ya que no soy ni 800eurista.Como tanta otra gente me gustaria poder acceder a un piso sin tener que ser pluriempleada ya que estoy soltera.Y vivo cn mi madre, que esta en mis mismas condiciones.Esperamos solución!!!”
  • I encara no ha arribat la crisi de veritat ! ! !

Els polítics es vanaglorien de la solidesa del sistema financer espanyol mentre AL NOSTRE BARRI GENT AMB FEINA FIXA NO POT NI INICIAR UNA VIDA INDEPENDENT…
————————————————————————————————————–

Cada dia un grapat de veïnes i veïns esperen la sortida dels contenidors de deixalles del supermercats DIA i del LIDL al c/Alcudia …
Què feu srs. de l’Ajuntament??

————————————————————————————————————–

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies