La Inscripció Popular a Nou Barris pel lloguer protegit demana a l’Audiència pública del Districte rescatar a les families

El passat dimarts 2 de desembre alguns veïns necessitats d’habitatge de lloguer protegit varen demanar a l’Audiència pública del Districte una nova reunió amb la Regidoria per estudiar la manera de que a Nou Barris hi hagi lloguer protegit i com satisfer les demandes més urgents del veïnat més necessitat.
Es demana a l’Ajuntament la mateixa rapidesa per accedir a l’habitatge de lloguer protegit com les Administracions han actuat ràpidament al rescat de banquers i especuladors, o sigui, els culpables de la seva crisi.
————————————————————————————————————–
clica aqui per veure les fotos de l’Audiència amb les demandes del veïnat.
————————————————————————————————————–

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies