Els joves que viuen als pisos- 10HJ – podrán superar el límit de 5 anys d’estada.

10hj a Porta
La crisi porta al Patronat d’Habitatge de Barcelona (PMHB) a flexibilitzar les condicions  del lloguer jove.

Els pisos de 40 metres eren perquè els joves fessin estalvis per a accedir a un de renda lliure. Després va venir la crisi i els joves ni tenen estalvis per comprar, ni els concedeixen crèditsni poden pagar un lloguer de renda lliure. El peix que es mossega la cua.
Per això, han modificat les condicions inicials que no els permetien superar els 5 anys d’estada. Ara el PMHB revisarà els contractes a punt de caducar i els renovarà de 3 en 3 anys depenent de que el jove ocupant:

  • tingui un baix nivell d’ingressos.
  • no disposi de de cap propietat.

Això demostra que les crítiques que el moviment veïnal va fer en el seu moment per aquests pisos estava més encertada que la política del PMHB.

Ja sabeu joves, defenseu els vostres drets!!

tota la noticia a elperiodico.com>>>

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies