Els col·lectius gitanos recolzen el dret a l’habitatge d’emergència de la familia PÉREZ-SANTIAGO

El col·lectiu gitano s’està movent per impedir el desnonament de la familia de Verdum. La manca d’habitatge públic de lloguer i assequible, deficit historic de la ciutat, castiga especialment als col·lectius més vulnerables a la crisi.
Com la familia Perez-Santiago, dones, joves, aturats, immigració i gent gran són alguns del col·lectius més castigats per la manca històrica d’un Parc Públic de Lloguer assequible com el que existeix a moltes ciutats de Europa. NI tant sols hi ha un nombre suficient d’habitatges d’emergència que reclama la Síndica de Greuges de Barcelona.
En 35 d’anys de govern PSC-ICv no han estat capaços d’aconseguir-ho. Quina vergonya!
Aquesta és la principal reivindicació de la nostra Associació.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies