L’Ajuntament de 9Barris exigeix a la familia de Verdum que abandoni el pis d’INCASOL

Rosa SANTIAGO demana a la Regidora intercedeixi contra el desnonament de demà.

Ahir la família Pérez-Santiago i membres de l’Associació 500×20 “el Lloguer 100% Públic i Assequible” van anar a l’última Audiència Pública abans de les eleccions. La família i membres de l’Associació van exigir una intervenció de la Regidora Carmen Andrés per evitar més violència social per culpa de la crisi. L’últim acte d’aquest Consistori a favor de la justícia social.
Va estar en va. El Districte estava del costat de la imposició, de l’ús de la força i del dret a la propietat abans que del dret a l’habitatge, que recull l’article 47 de la Constitució.
La regidora va titllar en algun moment al grup d’extraparlamentaris en contraposició als partits d’ordre i institucionals. Solament li va faltar la paraula -anti-sistema-.
La Regidoria va recomanar a la família que abandones el pis que fa més de dos anys ocupava.
 L’Associació 500×20 i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris preparen la defensa de la familia.
A l’Audiència va quedar ben clar que no els posaríem fàcil el desnonament de l’INCASOL. I menys que perdessin la custòdia dels fills. Sense justícia no hi haurà pau social. Vam denunciar que 35 anys de Governs d’esquerra a la ciutat comtal només hi ha 6000 pisos de lloguer social(1% del parc d’habitatge) del Patronat i que els Serveis Socials només compten amb 200 pisos per emergència que estan a tope.

El moviment veïnal calla.

A l’Audiència, veïns del barri van donar recolzament a a les intervencions per evitar el desnonament. Tímidament algun membre d’Associacions de Veïns van recolzar la demanda. Altres no van ni obrir boca. Per desgràcia, una part de les Avv s’ha posat fins ara al marge d’aquesta lluita tant important pels drets socials de les persones. Però la pressió en els propers messos anirà a més i no ens poden desdir.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies