victòria: HEM PARAT EL 3ER. INTENT DE DESNONAMENT A VERDUM

Aquest mati a prop de les 10 del mati un grup de 60 persones agrupades entorn la crida de l’Associació 500×20 i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris, amb el recolzament d’una llarga llista de persones veïnes del barri i entitats, des de CGT a l’Assemblea de Barcelona, Assemblea d’aturats, Co-Bas, i altres vinculades a CC.OO i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, hem parat aquest tercer intent de desnonament.

Tres furgones dels mossos d’esquadra, serveis socials, els membres dels Jutjats i el procurador de l’INCASOL han desistit davant la pressió popular a fer el anomenat “llançament” de la família al carrer i quedar-se amb la custòdia dels seus fills.
El diputat Joan Tardà va fer pinya amb la gent per evitar el llançament del pis.
Després un grup important ha anat a les oficines de l’INCASOL a exigir una solució definitiva en aquest problema: pisos d’emergència. Unes 25 persones han estat tancades a les oficines intentant ser rebuts per un responsable polític que donés la cara. A les dues de la tarda encara no havia estat possible per la qual cosa ens varem retirar a descansar.

—– LES FOTOS DEL no DESNONAMENT A PICASA

VIDEO: ATURAT el 3er. DESNONAMENT i PROTESTA OFICINES INCASOL-BCN

——————————
versió en castellà

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies