Sense ordre judicial els Mossos destrossen porta del pis ocupat per la familia de Roquetes

Trencadissa d’una porta i detenció il·legal de 3 veins de Nou Barris.

Dos policies vestits amb mono de feina trencat una porta del pis de l’INCASOL sense ordre judicial. El pare de família i dos veïns solidaris que estaven a l’interior van ser emmanillats i detinguts a la comissària de Les Corts. A la matinada següent van ser posats en llibertat, de moment sense càrrecs.

Els advocats de l’Associació 500×20 i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris estan estudiant interposar una querella contra l’actuació dels Mossos al no respectar cap de les garanties que les seves pròpies lleis diuen.
Els Mossos de Felip Puig van actuar llavors al marge de qualsevol ordre judicial per entrar a un pis on estaven vivint una jove família desesperada pels deutes i la manca de feina. El fill gran va tenir un atac de por en veure com el seu pare era escridassat per la policia i amenaçat que si no sortia del pis li traurien els fills.
D’aquesta manera els serveis de Seguretat de l’Estat es posen al servei dels especuladors i de la banca per conservar els milers de pisos que romanen buits i vigilats per cossos de seguretat privada (pagats amb impostos) abans de ser adjudicats en lloguer realment assequible…. màxim 20% de la renda.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies