solidaritat: Mossos detenen una familia amb dos nens que ocupava un pis de Roquetes i 2 veins per ajudar-los

Ahir dimecres va succeir un fet que identifica la magnitud que està adquirint el problema de l’habitatge en aquest pais.
Un greu cas de violència immobiliària
Una jove família del barri de Roquetes amb dos nens petits feia dies que ocupava un pis de l’INCASOL. La al estar el Miguel i la Soraya en atur i sense rebre ajudes. El propietari havia amenaçat la família perquè no cobrava. Nou Barris està ple de famílies que estan sobrevivint abandonades per uns Serveis Socials col·col·lapsats i uns polítics que solament defensen la solvència dels banquers.
L’Administració paga a PROSEGUR per vigilar els seus pisos buits.
Ahir el diari sensacionalista “20 minutos” destapava que l’Administració prefereix gastar milers d’euros en vigilància privada dels seus pisos que es incapaç de vendre o llogar perquè l’esclat de la crisi ha deixat a la gent sense possibilitat de fer front a les despeses mínimes de menjar i habitatge.
Els mossos entren en el pis trencant la porta.
Un dels “seguratas” que fa la vigilància de pisos de protecció oficial buits a Via Favència va denunciar la família i els mossos es van presentar. El fill petit de 7 anys que tenia febre va agafar un atac de por mentre el seu pare, en Miguel, que estava sol intentava discutir el dret a quedar-se en un habitatge que ocupava feia dies i era detingut amb altres veins que alertats van intentar defensar i que s’endugues les seves pertinències imprescindibles.
Estan detinguts a la comissaria de Les Corts incomunicats el pare i dos veïns del barri.

SOLIDARITAT!!
per defensar el dret a l’habitatge i contra la brutalitat sistèmica.

Aquesta tarda han convocat una assemblea al Kasal 3Voltes els afectats.
c/Argullos 108/Via Julia
19 hores
Demanen al moviment veïnal i a les organitzacions socials de Barcelona solidaritat amb els veïns i aturar definitivament els desnonaments per causa econòmiques i que els milers de pisos buits serveixin pel DRET A L’HABITATGE.

Aquesta tarda els advocats preparen la seva defensa conjuntament amb la gent.
Mantenim la informació nova a la nostra web en tant ens arribi dels afectats… feu difussió

ÚLTIMA HORA… han sortit aquesta matinada de moment no saben si hi haurà càrrecs policials ni han estat citats davant el jutje!!!

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “solidaritat: Mossos detenen una familia amb dos nens que ocupava un pis de Roquetes i 2 veins per ajudar-los”

  1. tota la nostre solidaritat!!! I als companys detinguts: ànims que el vostres problemes es resoldren amb el vostre treball i el nostre recolçament.
    La pròxima vegada hem d'anari tots!!

    Respon

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies