Desallotjament d’una familia amb violència i sense avís a 9barris

.

concentració amb assemblea

aquesta tarda a les 18h. davant del nº 28 del c/Marin/Almansa

Aquest matí a les 8 del mati 5 furgonetes de antidisturbis i Guardia Urbana han aparegut davant del número 28 del c/Marin per desallotjar una familia que vivia des de feia anys en un pis okupat per desesperació. Sense previ avís judicial, sense respectar el dret a defensar-se han desallotjat la familia amb una violència inaudita. 500×20 creu que les poders fàctics estan generalitzant el desnonament sense avís per evitar la defensa que fan de les famílies les organitzacions pel dret a l’habitatge.

Segons la familia sobre les 9 del mati la comissió judicial amb el procurador del INCASOL ha ordenat trencar la porta a cops d’ariet i els Mossos han entrat amb tota la família dintre. Trencada la porta la policia va actuar amb contundència amb un cop al cap i un altre a la nou del coll per ennuegar el Gabriel, cap de família,  i esposat ha perdut la consciència. Un dels menors al intentar ajudar al seu pare va ser esclafat contra la paret. Atacs d’histèria dels més petits i la mare plorant.

Aquest mati han estat atessos als serveis d’urgència del CAP i informaran de danys físics. La familia amb 3 fills petits ja havia petit 3 desnonaments anteriorment. Diverses entitats com 500×20 varem ajudar la família en el seu moment.

Ahir 500×20 ja intuïa que podia passar amb les famílies que ocupàvem pisos de l’Incasol després de l’anunci del Secretari d’Habitatge que donarà els 3200 pisos en lloguer assequible, la primera mesura serà buidar amb violència i sense previ avis a les desenes de famílies que hi viuen.

BON COMENÇAMENT per llogar els pisos socials !!

Print Friendly, PDF & Email

4 comentaris a “Desallotjament d’una familia amb violència i sense avís a 9barris”

  1. Hola, yo entiendo el catalán perfectamente porque soy de Alicante aunque viva en Madrid, pero creo que para que este tipo de sucesos lleguen al mayor numero posible de personas a través de la red, debería estar escrito en castellano, o también en castellano para lograr de forma más eficiente los objetivos que persigue (máxima difusión, imagino).

    Respon
  2. Aquest pais es una maravella.Els governants son la merda mes gran mai creada.La justicia es un altra merda ben gran,per tant,el que ens queda es fer neteja.Sortir al carrer però no ja amb cassoles sino amb tota la contundència necessaria per eliminar tota aquesta merda.

    Respon

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies