stop DESNONAMENT: el 3 voltes REBEL es quedarà al barri

3VOLTES REBEL

El que ha estat local de 500×20 durant aquests anys conjuntament amb altres col·lectius va a ser desallotjar

IMPEDI-M’HO !!

 S’intentarà desallotjar el 3VOLTES REBEL el dilluns 26 de setembre a les 8:30 del matí. D’aquesta manera, esdevindria el tercer espai de participació popular tancat per l’Administració en menys d’un any a Nou Barris

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies