#edifici15O símbol resisteix 2 dies i creix el suport popular. Cercavila a 18’30

– #edifi15-O de c/Almagro 2-4 és ja un símbol del 15-O.
– Caja Mar va despreciar la permuta dels antics propietaris del solar, veïns del barri, amb la constructora.-
– #edifici15O farà front comú amb aquests propietaris davant Caja Mar.
– Lunes 17, 18’30 horas roda de premsa a 18’30 i cercavila pel barri.

entrada a l'edifici reallotjat
#edifi15-O de c/Almagro 2-4 és ja un símbol del 15-O

Centenars de mitjans de comunicació han obert portada amb aquesta acció de la columna #verdHabitatge de la manifestació del 15-O al llarg de toit el cap de setmana. Almagro 2-4 es ja un símbol del 15-M pel dret a l’habitatge i marca una nova estratègia de defensa de les families desnonanades per les grans immobiliàries i la banca.

Els/les activistes s’estan organitzant per un possible desallotjament, així com, per dur a terme un projecte de reallotjament de famílies i un projecte social als baixos de l’edifici en un barri desfet per l’atur i la manca de perspectives de futur.

#edifici15O està treballant per guanyar el suport de les entitats veïnals i socials del Districte així com de Barcelona.

Una complicada propietat sobre #edifici15O

Les notes aparegudes a la premsa sobre una possible denúncia de Cajamar en els jutjats es van confirmar en la tarda a través del Setmanari Directa, que va investigar i va confirmar que aquesta Caixa Rural havia procedit a presentar al jutjat la denúncia d’ocupació.Els antics propietaris del solar, veïns del barri, van perdre l’esperança de rebre els dos pisos de la tercera planta, una el constructor va fer fallida. Temps enrere van intentar negociar amb el director de Caixa Mar, la permuta però aquesta Caixa els va tancar la porta als nassos. No han portat l’assumpte per la via judicial ja que era molt costosa i sense garanties de guanyar davant els bufets tot poderosos de la gran Banca.

#edifici15O farà front comú amb aquests propietaris davant Caja Mar

Els indignats van conèixar els antics propietaris del solar que es van presentar a l’assemblea de la tarda del diumenge. Hi havia consens en que es respectaria la seva propietat sobre dos pisos de la tercera planta. Aquests propietaris per cognom Lahoz havien perdut tota esperança de recuperar els 2 pisos i ara es obre una porta.

Davant la manca d’un parc d’habitatge públic una possibilitat és que el conjunt es quedes  en mans del Consorci de l’habitatge- PMHB com lloguer social i els dos pisos en regim de propietat per la familia afectada per la bombolla immobiliària. Tot plegat permetiria obrir una vía per legalitzar les més de 50.000 famílies que malviuen després d’haver perdut el seu habitatge amb la crisi a Catalunya

Aquest fet desmenteix la burda idea que l’ocupació va contra petits estalviadors. Aquesta és una eina molt utilitzada pels grans mitjans de comunicació dominats per la banca i el capital financer per amagar les seves malifetes contra els petits inversors estafats.

Lunes 17, 18’30 horas roda de premsa a 18’30 i cercavila pel barri

Aquesta tarda hi haura una roda de premsa a les 18’30 i posteriorment es farà una cercavila pel barri i assemblea popular en acabar

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies