El 15-M reallotja families a Nou Barris amb una manifa de + 1500 persones

La columna verda d’habitatge puja + 1500 persones en metro fins a 9Barris.
Un espectacular dispositiu dirigeix centenars de persones en metro.
El 15-M allotja les 3 primeres families en un edifici buit des de feia anys embargat a una constructora.
Entitats del barri reparteixen una paella popular cuinada a Can Masdeu.

més de 300 persones muntaen una assemblea a la plaça de Verdum

UN ESPECTACULAR DISPOSITIU DE TRANSPORT DE 2000 PERSONES

Acabada l’enorme manifestació del 15-O la columna verda d’Habitatge del moviment 15-M va enfilar carrer Trafalgar. L’organització de la columna de 2000 persones va portar la sorpresa de l’acció fins que la gent es va trobar entrant al metro de la línia groga per anar a l’estació de Lluchmajor (pça de la República) on el dispositiu organitzador va dirigir la gent fins al barri de Verdum, històric de lliutes veÏnals.

L’Acampada de Nou Barris junt amb les Assemblees de barri de Barcelona va preparar l’espectacular dispositiu per portar la columna verda d’habitatge del 15-O fins al popular Districte de Nou Barris on va començar a arribar la primera columna a les 20’30 hores a la plaça del carrer Almagro al barri de Verdum.

La manifestació acaba amb l’entrada a un edifici buit des de feia anys per reallotjar inicialment a 3 families que vivien en condicions precàries del barri. Aquestes famílies estaven organitzades a l’Assemblea d’Habitatge de Nou Barris on participa 500×20.

Aquesta mateixa nit després d’una paella cuinada pels veins de Nou Barris, s’ha passat un vídeo i s’ha començat a gestionar l’edifici.
Avui dia 16 hi haurà activitats durant tot el dia i al mati hi haurà una assemblea popular.

Aquest reallotjament ha començat a rebre els suports del teixit social del barri: Casals de joves, Ateneu popular de Nou Barris, Avv de Verdum i Porta i esperen recollir el sentiment generalitzat contra els desnonament i perquè aquest hivern cap familia sense sostre

L’acampada ha fet un Comunicat #verdHabitatge sobre l’acció a l’edifici c. Almagro (Nou Barris)

AQUESTA TARDA HI HA UNA ASSAMBLEA GENERAL ON TOTES LES ACAMPADES PODEU PARTICIPAR

aquesta nit més informació

Print Friendly, PDF & Email

3 comentaris a “El 15-M reallotja families a Nou Barris amb una manifa de + 1500 persones”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies