declaració de guerra al llogater: desnonament express en 10 dies.

el dinero se enseñorea sobre el derecho a techo

Una modificació processal sumada al desnonament express i la temuda LAU deixen els drets dels llogaters pràcticament als llimbs des del 1 novembre 2011.

Estado español: la llei de la selva s’instal·la al lloguer.

Canvis en la Llei de Enjuciamiento Civil: Desnonament en 10 dies

Les principals novetats de la nova regulació les introdueix l’article segon en què es modifiquen diversos preceptes de la Llei d’enjudiciament civil (LEC 1 / 2000) amb el propòsit de millorar i agilitar els processos de desnonament, que permet al propietari acollir-se al sistema del procés monitori -ràpid i senzill-per a la reclamació de les rendes i desnonament.
Aquesta norma, inclosa en el pla de modernització de la Justícia que va impulsar el ministre Francisco Caamaño, permetrà que, una vegada presentada la demanda per impagament, el secretari judicial li dóna 10 dies a l’inquilí perquè aboni la quantitat deguda, abandoni la habitatge o presentar al · legacions per les quals s’oposa al pagament. Si transcorregut aquest període el demandat no ha realitzat cap de les opcions, el secretari judicial ha de procedir directament a donar data per el llançament (dia en què es fa efectiu el desallotjament de l’immoble), prèvia sol·licitud del propietari.

… >>> LEER TODA LA NOTICIA en PROUESPECULACIÓ.ORG >>>

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies