aturats… dies 16-17: avís de 2 nous desnonaments a Poble sec i Clot

l’assemblea del poble sec informa d’un desnonament: el desnonament ha estat aturat

DIMECRES 16 DE NOV A LES 8.30H C/ BLAI, 45
Concentració suport a Wendy, Marisa i Jonathan.

l’assemblea del clot informa: ajornat desnonament i concentració

dijous 17 de novembre a les 8:30 del matí davant del Carrer Sant Joan de Malta, 41
al barri del Clot (Metro Clot, L1 i L2).
Concentració de suport a la Paqui i els seus dos fills.

Print Friendly, PDF & Email

6 comentaris a “aturats… dies 16-17: avís de 2 nous desnonaments a Poble sec i Clot”

  • hola oscar..
   es ben cert el que dius..
   però no sempre la informació en arriba completa.
   Per 500×20 tot i ser diferents en tots els cassos sense mala fe són defensables el dret a l’habitatge

   Respon
   • I si el propietari a qui no li paguen el lloguer és una persona que també està passant dificultats econòmiques per culpa del llogater que està vivint gratis? ha de ser el propietari qui pagui el dret a l’habitatge al llogater?

    Respon
    • L’Associació 500×20 mai ha proposat l’habitatge gratis. Defensem la creació d’un parc d’habitatge públic de lloguer al 20% de la renda amb els pisos de la banca i les grans immobiliàries i constructores que han estat ultrabeneficiades amb la bombolla immobiliària i els rescats bancaris. El petit propietari està sent com els llogaters víctima d’un sistema injust. Si aquest parc existís com en altres països europeus el petit propietari no patiria aquestes situacions doncs les families humils tindrien un lloc assequible on viure.
     En tot cas, si apliques el desnonament express al teu llogater nosaltres demanarem a l’administració que li doni un pis social. HI ha 4 milions de pisos buits. No es un problema de manaca d’habitatge sinó de solvència de les families castigades per la crisi. Oscar tu no tens la culpa sinó ets victima. Sobre la familia que no et paga no podem opinar si és pel “morro” o es realment un cas de necessitat com la majoria que arriben a les entitats de defensa del dret a l’habitatge
     una abraçada

     Respon
     • Si, molt bonic, però per si de cas vostès impedeixen un desnonament per lloguer perjudicant al propietari. Podrien informar-se abans pq potser estan defensant un jeta.

     • Hola Oscar…
      continuem dient-te no som una ONG per a Jetas que no paguen. No et capfiquis.
      Llegeix si us plau el que et diem:
      L’Associació 500×20 mai ha proposat l’habitatge gratis. Defensem la creació d’un parc d’habitatge públic de lloguer al 20% de la renda amb els pisos de la banca i les grans immobiliàries i constructores que han estat ultrabeneficiades amb la bombolla immobiliària i els rescats bancaris. El petit propietari està sent com els llogaters víctima d’un sistema injust. Si aquest parc existís com en altres països europeus el petit propietari no patiria aquestes situacions doncs les families humils tindrien un lloc assequible on viure.

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies