#habitatgepertothom ocupa l’edifici de 32 pisos que Trias va comprar a Regesa

#Habitatgepertothom ocupa l’edifici amb el suport de Acampada BCN y Associació 500×20

La gent de l’edifici ocupat demana suport, mantes, menjar, etc

Hoy hay una negociación en la Sede del Distrito de Nou Barris con participación de la Casa Gran

Aquesta tarda després de una concentració lluny del lloc escollit s’ha fet l’ocupació d’uns pisos que reivindicaven per a pisos socials les Entitats veïnals, l’Assemblea d’Habitatge de Nou Barris, la nostra Associacióm 500×20, VillaDesahucio, etc.
Aquest edifici va ser comprat a Regesa per l’Ajuntament de Barcelona en una fosca operació a preus de mercat quan el seu preu estava totalment devaluat. Es un edifici nou abandonat al carrer Sant Feliu de Codines del barri de Torre Baró on es pot arribar amb la Línia 11 del metro a l’estació de Torre-baro o amb Rodalies al mateix barri.
I en una operació d’imatge, la casa Gran va oferir pisos de lloguer per estudiant de la Universitat Autònoma en un moment especialment delicat per un districte que té l’index de pobresa i desnonament més gran.
Aquesta operació municipal l’hem denunciat AQUÍ, AQUÍ i AQUÍ.

+++ INFO relacionada:

Regesa, entidad pública en quiebra, oculta sus cuentas a los barceloneses

Sueldazos, enchufes, comisiones e hipotecas hunden la burbuja inmobiliaria de REGESA

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “#habitatgepertothom ocupa l’edifici de 32 pisos que Trias va comprar a Regesa”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies