Càrrega policial, corredisses i empentes davant Oficina Habitatge Nou Barris

Més 50 persones reivindiquen que la Oficina d’Habitatge es converteixi en un veritable Servei Públic per als ciutadans i no un mur burocràtic.

Altres convocatòries també a Badalona i Sta. Andreu han aplegat gent.

La resposta dels anti-avalots de la Guardia Urbana ha estat desproporcionada per a una concentració pacífica. Vane i Kanram, un matrimoni amb dos nens petits que només cobra l’ajuda familiar, volien explicar al director de l’Oficina que potser va sent hora de rebre un pis perquè estan a punt de ser desnonats per 4 vegada.

Per què es desentenen tots els serveis públics d’aquestes problemàtiques i sols saben enviar la policia a defensar un ordre que no existeix i una injusticia?

Una quants congregats han aconseguit entrar a l’Oficina d’habitatge per demanar un habittage de lloger i altres han pujat al despatx de la regidora a exigir solucions polítiques del consisteri davant l’emergència habitacional

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies