Aturem al parlament els pressupostos antisocials

El passat 24 de novembre vam sortir al carrer contra els pressupostos antisocials que volen tirar endavant tant el govern espanyol com el govern català. Avui 4 de desembre tornem a dir a les administracions, davant el Parlament de Catalunya (parc de la Ciutadella, a partir de les 18 hores), que no estem d’acord amb les retallades i privatitzacions, els atacs a les pensions o a la llibertat d’expressió. No podem tolerar que les classes populars i treballadores hagin de pagar la seva crisi!

4D_v4

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies