dos furgos anti-avalots desnonen una familia amb bebe a VillaDesahucio

Desnonen per sorpresa un matrimoni amb una filla de 18 meses sense la presència de Serveis Socials a Ciutat Meridiana.

dos furgos anti-avalots desnonen una familia3

A les 8.00h del matí del dimarts 21 de gener una vintena de mossos han desnonat a un matrimoni amb una filla de 18 mesos al carrer Rassos de Peguera 92 del barri barceloní  de Ciutat Meridiana, conegut tristament com “Villa Desahucio”.

La família explica que en cap moment han vist l’ordre judicial, que els han aixecat del llit i els han fet treure les seves pertinences. Les han pogut guardar a casa d’un veí. El pis estava ocupat per la família des de fa molt mesos i és propietat de Bankia.

En Filiberto Bravo de l’Associació de Veïnes i Veïns del barri explica que algunes veïnes s’han pogut concentrar davant de l’habitatge i han preguntat al antiavalots del mossos d’esquadra on estaven el Serveis Socials ja que hi havia una nena de 18 mesos. Els veïns expliquen que els mossos els han empeny per apartar-los de la porta de l’habitatge i finalment el responsable de l’operatiu ha donat el número de telèfon de Serveis Socials a la família per a que ells mateixos truquessin als Serveis Socials.

dos furgos anti-avalots desnonen una familia7

Ni l’Ajuntament ni Serveis Socials han fet cap declaració fins al moment i l’Associació de Veïns està parlant amb els seus advocats per veure quins passo legals han de donar. “Això s’ha d’aturar d’alguna manera, és una sagnia diària” ha declarat en Filiberto.

dos furgos anti-avalots desnonen una familia

Demà dimecres s’espera un altra desnonament a Nou Barris. En aquest cas d’un matrimoni amb dos fills Al carrer Alcudia 79-81. Al costat de la plaça coneguda popularment com la Plaça de la República i al costat del metro de Llucmajor.. Els veïnat han convocat concentració per aturar-ho ja que és el 3er intent i esperen la presencia policial.

Jesse per a La Directa

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies