Aturat- dimarts 25- Patronat Municipal de l’Habitatge vol desnonar a un matrimoni amb tres fills menors a Nou Barris

El Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona vol desnonar a un matrimoni amb tres fills menors a Nou Barris

El proper dimarts 25 de març a les 9h la família formada per Mònica, Pedro i el seus 3 fills Ricardo (13), Sergio (6) i Erica (4) esperen el desnonament del seu habitatge situat al carrer Martorelles 28-30, 3º1º.  L’Associació de Veïnes de Ciutat Meridiana, l’Assemblea Nou Barris 15-M i la Plataforma Nou Barris Cabrejada han convocat concentració per aturar-ho.

L’Ajuntament de Barcelona és l’organisme que desnona

L’any 2011 l’Ajuntament de Barcelona aprovava en el seu ple “que era una ciutat lliure de desnonaments”. Paper mullat. El Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona és l’impulsor del desnonament. No és primer intents que fa en aquest mesos. El veïnat s’ha vist obligat a aturar altres desonaments impulsats pel PMHB. Al barri de Torre Baró (c/Martorelles 20) , al barri de Vallbona (c/Orpí 14) i també al districte Sant Andreu de Palomar (Passeig Santa Coloma 55-71).

El Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona (PMHB) és un òrgan de l’Ajuntament de Barcelona que té com a principal objectiu promoure habitatge a preus assequibles per atendre diferents necessitats socials. Està presidit per Antoni Vives i Tomàs, regidor adscrit de CiU a Nou Barris i considerat com l’home de confiança d’Artur Mas al consistori. Un dels compromisos del PMHB per aquest mandat és la constitució d’un fons d’habitatges de lloguer social que es destini prioritàriament a resoldre situacions d’emergència social. Al seu web hi diuen textualment: “hem de cercar i aplicar noves fórmules per facilitar l’accés a un habitatge assequible, especialment als sectors de població que més ho necessiten”.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies