dimecres 18 febrer – 18,30 hores : xerrada / debat llei mordassa.

xerrada llei mordassa_web

Aquesta primavera és farà efectiva la Llei Mordassa (Llei de Seguretat Ciutadana) que conjuntament amb les últimes mesures del govern en matèria penal, tenen com objectiu paralitzar i criminalitzar els moviments socials i la protesta política al carrer.
Davant aquestes lleis es el nostre deure informar-nos, organitzar-nos i actuar per fer front a la repressió institucional.

Ens espera un escenari de confrontació on el empoderament col·lectiu, el suport mutu i les estratègies compartides seran les eines determinants per tal guanyar la batalla i poder continuar lluitant contra les injustícies, les desigualtats i la manca de democràcia

Cal que activem aquests recursos el més aviat possible sinó volem que la feina i l’experiència que hem acumulat lxs activistes durant els darrers anys passin a un estat d’hibernació un cop més.

No podem deixar que el dens període electoral en el que estem immersos no ens deixi veure la importància de mantenir un pols al carrer vers als poders oligarques i antidemocràtics, doncs la lluita que ens espera per fer-los forà es preveu llarga i intensa i no la guanyarem només votant, tal com s’està demostrant a Grècia i altres països que estan fent front al neoliberalisme.

Cal apel·lar als actors polítics perquè es posicionin davant d’aquest atac, amb mesures concretes per fer-li front, com ara derogacions de lleis repressives, amnisties de sancions il·legítimes i implicacions de suport.

Os comminem a fer assemblees i comissions en els vostres territoris i espais d’actuació per tal d’utilitzar la intel·ligència i la força col·lectiva d’avant dels reptes que s’ens presenten.

¡¡¡¡LLUITAR PELS NOSTRES DRETS NO ÉS IL·LEGAL¡¡¡

Tanmateix os volem convidar a una posada en comú que farem en el districte de 9 barris el proper:
Dimecres 18 de febrer a les 18,30 h. Centre Comunitari Porta. c/Estudiant – Baixos plaça Sóller

P.D.: Aquest tema és cabdal. Feu difusió per les xarxes. Imprimeix el cartell i enganxa’l al teu espai. Gracies x lluitar.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “dimecres 18 febrer – 18,30 hores : xerrada / debat llei mordassa.”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies