JosepManel Novoa parla en el taller d’oposició execucions d’hipoteques titulitzades a Valls

Qui és J.Manel NOVOA?

Parlar de Josep Manel Novoa, periodista, és parlar d’una persona que ha posat una bona part de la seva vida en estudiar, explicar i difondre com la casta financera que avui ens governa ens ha ficat en una situació de col·lapse social. Llegint els seus escrits pots endevinar com fets aparentment inconnexes en la vida política, social i econòmica estan lligats per fils que en porten a qui realment governa el món. No són els polítics, simples marionetes, és el capital financer que ens duu cap a una catàstrofe. Els seus escrits són un misíl contra el poder. A través del seu blog https://ataquealpoder.wordpress.com/ explica com els bancs ens estan estafant especialment a les més de 600.000 llars que han estat desnonades per execució hipotecària. Avui sabem que tenim noves eines per oposar-nos en elles. pantallasso_taller_vendrell_JM.Novoa

L’oposició a l’execució hipotecària per titulització dels crèdits hipotecaris.

Totes les hipoteques que actualment s’estan pagant han estat titulitzades, o sigui, venudes a tercers a través de Fons de Titulització hipotecària. Això és així perquè els bancs treuen del seu balanç el crèdit hipotecari i el venen a fons d’inversió i a altres bancs. recuperats els diners poden reiniciar el crèdit recuperant ara uns diners que en cas contrari haurien cobrat en el futur. De fet, ha estat la única manera d’inflar la bombolla immobiliària. Per tant, el fet demostra que els bancs creen, inventen, els diners de la hipoteca pel sol fet de la promesa del creditor de tornar-la. A més de monetitzar las promeses dels prestataris els cobren un interes, taxes, refinançaments, demores, executen a avaladors quedant-se amb les seves propietats, etc sense que els veritables propietaris del crèdit, els bonistes, en rebin res. Per aquesta raó, una entitat financera en fer d’intermediari, com a molt, no pot apropiar-se de cap comissió, ni cobrar, ni modificar tan sols les condicions. Aquests fets i altres podem entendre’ls en aquest vídeo de la PAH Vendrell realitzat el passat mes de juliol i que va comptar amb la presència del sr. Novoa.

+++ INFO

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies