amb Marta AFUERA: garantint el dret a l'habitatge.

<<< TOTS ELS PROGRAMES >>>

LA BATALLA CONTRA L’IRPH CONTINUA! AVUI AMB JOSÉ MARÍA ERAUSQUIN

Podcast: Play in new window | Download | Embed

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Fa pocs dies hem sabut que diversos jutjats portaran l’índex hipotecari IRPH a la justícia europea després de la recent sentència del Suprem que donava suport a la banca, tot i el vot particular de dos dels seus magistrats que defensen la tesis de les persones afectades per l’IRPH. Per tant, la batalla contra el IRPH no ha acabat! La batalla continua tot i que el Tribunal Suprem va donar per bo l’IRPH davant desenes de demandes a primeres i segones instàncies judicials.

Per entendre què està passant hem contactat amb José María Erausquin, advocat i activista social, per parlar sobre les darreres novetats que afecten a les persones amb una hipoteca amb IRPH. Un programa molt interessant i útil per conèixer el comportament a l’Estat Espanyol de les altes instàncies judicials, de com aquestes es dediquen a protegir la banca.

Més d’un milió de llars en aquest país tenen al seu préstec a l’índex hipotecari IRPH (Índex de Referència de Préstecs hipotecaris). Des de fa anys aquest índex obliga a les famílies a pagar fins a un 2% de més d’interès que en el cas de l’EURIBOR pel seu préstec. Com es calcula el IRPH? És un secret bancari que el Govern ajuda a amagar i que els jutges – Tribunal Suprem – troben bé que tot segueixi així.

El ‘Sí que es pot!’ és el programa de ràdio de la PAH GIRONA SALT que s’emet a FEM GIRONA els dilluns a les 3 de la tarda i a les 12 de la nit i els dissabtes a les 4 de la tarda. També ens podeu seguir a través de les xarxes socials de la PAH GIRONA SALT i a femgirona.cat.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies