Xerrada: diversos jutjats portaran l’índex hipotecari IRPH a la justicia europea després de la sentencia del Suprem

La guerra contra l’IRPH no ha acabat!

Més d’un milió de llars en aquest país tenen enganxat el seu préstec al índex hipotecari IRPH (Índice de Referencia de Préstamos Hipotecarios). Des de fa anys aquest índex obliga a les famílies a pagar fins un 2% de més d’interès que en el cas de l’EURIBOR pel seu préstec. Com es calcula el IRPH?…. és un secret bancari que el Govern ajuda amagar i que els jutges -Tribunal Suprem- troben bé que tot sigui així…

El Tribunal Suprem va donar per bo el IRPH davant de desenes de demandes a primeres i segones instàncies judicials.

Si el EURIBOR va ser multat per la Comissió Europea perquè era i és un índex opac gestionat per un grup de Bancs privat i una agència privada europea… per què l’IRPH no pot córrer la mateix sort? per que el Tribunal Suprem i el Govern impedeixin que es conegui com s’estructura matemàticament aquest índex…..?

estem fent servir #stopIRPH ajuda’ns!

Per parlar de tot això i d’altres estafes hipotecaries fem aquesta xerrada….

Les entitats organitzadores som:

  • Badalona: Plataforma Afectats per la Crisi.
  • Blanes: Plataforma Activistes per l’Habitatge contra el Capitalisme.
  • Girona: Plataforma Afectats per la Hipoteca Girona-Salt.
  • L’Hospitalet: Plataforma Afectats per la Hipoteca de L’H – Ass. Ciutats Solidàries.
  • Barcelona- Sant Martí: Stop Desahucios Sant Martí.
  • Barcelona: Associació 500×20.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies