amb Marta AFUERA: garantint el dret a l'habitatge.

<<< TOTS ELS PROGRAMES >>>

CINC ANYS DEL CAS AZIZ QUE VA OBRIR LA PORTA A DENUNCIAR A LA BANCA PER CLÀUSULES ABUSIVES

SÍ QUE ES POT! amb Marta Afuera

el cas aziz…

..

Els noms de Mohammed Aziz i del seu advocat Dionisio Moreno passaran a la història jurídica de Catalunya i d’Espanya perquè la sentència del Tribunal Europeu que tractava sobre l’execució hipotecària contra Aziz va significar una revolució al sistema judicial.

Recentment s’han complert els 5 anys d’aquella resolució judicial importantíssima per totes les persones afectades per la hipoteca: va ser el 14 de març de 2013. Una sentència del Tribunal Europeu que va marcar als jutges de l’estat espanyol i de tota Europa que están obligats a estudiar d’ofici les clàusules abusives d’un contracte hipotecari.

Veient el gran número de novetats jurídiques que estem coneixent darrerament, veient que les dades d’execucions hipotecàries segueixen essent molt i molt altes – més de 32.000 durant el 2017- hem entrevistat de nou a Dionisio Moreno. L’advocat del cas Aziz ens parla de com està la situació als jutjats i del que s’espera del Tribunal Europeu, que ha de pronunciar-se de nou sobre clàusules molt importants als contractes hipotecaris com la clàusula de venciment anticipat.

Aquí teniu l’enllaç amb la darrera edició del ‘Sí que es pot!’, el programa de ràdio de la PAH-Girona-Salt que s’emet a Fem Girona.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies