500×20 amb solidaritat amb Badalona: prou de criminalitzar la pobresa!

Aquest dissabte dia 12 vam tenir una jornada completa. Al matí varem fer una assemblea per decidir una posició definitiva sobre com acabar amb la bombolla de lloguer que assola la ciutat. Després a la tarda unes 25 persones de les assemblees de famílies de Sant Andreu i Nou Barris vam anar a la manifestació de Badalona. Sota el lema “la precarietat mata” unes 500 persones vam desfilar entre la concentració davant l’edifici sinistrat i la seu de l’Ajuntament.

Mentre les companyies de llum cobren el subministrament més car de tota Europa i tenen beneficis estratosfèrics, avui hem sabut que milers de llars de tota badalona i en general de tot l’estat tenen la llum punxada perquè no poden pagar preus abussius amb salaris miserables.

També hem sabut, que el dia del sinistre la dotació de bombers estava sota mínims per culpa de les retallades de pressupost generalitzades des de l’inici de la crisi.

En definitiva, el lema de la manifestació convocada per la PAC Badalona i els bombers encertava: la precarietat mata!

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies