XERRADA: solucions polítiques a la violència immobiliària – amb PAH Madrid y Asc.500×20

LLARS EN  MORATÒRIA HIPOTECÀRIA DE DESNONAMENT, LLARS SENSE DRET DE RETRACTE QUAN HAN VENUT EL SEU CRÈDIT A UN FONS VOLTOR, GOVERN I TRIBUNAL SUPREM TREBALLANT PER A LA BANCA, LLARS SENSE RENOVACIÓ DE LLOGUER QUAN ACABA EL CONTRACTE SOCIAL DE LA DACIÓ DEL SEU HABITATGE, MILERS DE DESNONAMENTS INVISIBLES PERQUÈ NO ES RENOVEN ELS LLOGUERS O SÓN MASSA CARS. LLEIS ANTISOCIALS COM LA LAU, LLEIS QUE CONVERTEIXEN LLARS QUE OCUPEN PISOS COM VIOLENTS O CAMELLS……

Luís CHAMARRO , president de PAH Madrid, ens explicarà la situació de les lleis i els principals conflictes que tenim amb els grups parlamentaris en el tema del dret a l’habitatge i la seva tramitació parlamentària. Salva Torres, presentarà les conclusions de darrer Foro Vivienda 2019 que vàries organitzacions vam celebrar a Madrid el passat més de juliol. Els advocats que ens acompanyen faran una transcripció de les realitats de les lleis que viuen als jutjats les famílies afectades per la violència immobiliària principalment en ocupacions i en finalitzacions de lloguers per dació, etc…

DOCUMENT: un 10 a l’habitatge digne (1o propostes pel dret a l’habitatge-)

{LLOGUER-HIPOTEQUES-OCUPACIÓ- JUSTÍCIA- FISCALITAT- MONEDA- TITULITZACIONS- SUBMINISTRAMENTS}

Fem una crida a les organitzacions i sindicats de barri de la ciutat a participar i col·laborar dient la seva per enriquir el debat!

Tothom a una!

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “XERRADA: solucions polítiques a la violència immobiliària – amb PAH Madrid y Asc.500×20”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies