Bombolla del lloguer: CONGELACIÓ vs REGULACIÓ – les claus d’una lluita decissiva

ja han corregut molts rius de tinta sobre la bombolla del lloguer i les seves derivades políticas, socials i fins i tot financeres. La nostra Associació 500×20 té una postura molt ferma en el tema que hem anat teixint al llarg d’assemblees temàtiques i articles als web.

Properament a l’anomenat Congrés d’Habitatge de Catalunya, una iniciativa de les entitats socials que treballem el dret a l’habitatge defensarem el que nosaltres creiem del tema que ha estat portada y noticia dels mitjans de comunicació en els darrers messos i van provocar el primer gran conflicte entre Podemos i el PSOE doncs afecta a 3,5 milions de llars que viuen de lloguer a l’estat espanyol.

La PETITA ESCOLA DE FORMACIÓ del mes d’octubre tractarà d’això. es tracta d’una lectura comentada de dos documents on podeu participar i resoldre dubtes. US ESPEREM!

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies