La desobediència civil és la nostra eina per canviar lleis injustes i aconseguir drets socials i civils

DECLARACIÓ:

El Tribunal Suprem acaba de convertir qualsevol acte de DESOBEDIÈNCIA en un acte DE SEDICIÓ. La interpretació que fa el Tribunal Suprem dels fets del referèndum del 1 d’octubre del 2017 a la majoria de pobles i ciutats de Catalunya el tipifica com delicte de SEDICIÓ. La nostra interpretació seria que desobeir una ordre o llei o sentència injusta seria SEDICIÓ i per tant, com delicte penal, poder ser castigat fins a 13 anys de presó. Com a tal sentència, que senta jurisprudència, pot ser apel·lada en qualsevol judici amb similars característiques.

Per als col·lectius que lluitem pel dret a un habitatge digne aquesta sentència suposa un cop repressió sense precedents doncs si alguna cosa fem és resistir-nos a que les llars siguin llençades al carrer sense alternativa habitacional. De fet, ens sentim interpel·lats directament pel Tribunal Suprem. Això significa que en qualsevol moment, en qualsevol lloc de la geografia de  l’Estat espanyol la identificació i/o posterior detenció de persones pacífiques que ofereixen resistència passiva intentant aturar el desnonament d’un ciutadà podran ser acusades pel jutge com SEDICIÓ apel·lant la sentència esmentada del Procés.

La involució anti-democràtica de l’Estat espanyol es fa palesa no només amb l’anomenada “llei mordassa” – no derogada per Pedro SÁNCHEZ- sinó que ara un alt tribunal del país ha fet un pas més generalitzant el delicte penal de SEDICIÓ a qualsevol tipus de desobediència.

Des de l’Associació pel Lloguer Públic i Assequible- 500×20 mostrem el nostre rebuig a la sentència del Procés i diem ben clar al Tribunal Suprem i a qualsevol altra jutge que continuarem desobeint i aturant desnonaments a les portes de les llars desemparades dels seus drets fonamentals.


Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies