divendres 31/01 xerrada habitatge: Decret Generalitat / regulació lloguers/ venciment anticipat/ moratòria Guindos

El proper divendres dia 31 de gener farem una xerrada debat sobre els diversos fronts oberts en els darrers mesos i setmanes en les temàtiques relacionades amb l’habitatge. Intentarem fer un debat àgil que permeti les preguntes i la intervenció del públic de manera dinàmica en cada temàtica:

  • El Decret Llei 17/2019, de 23 de desembre, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge modifica aspectes respecte de les ocupacions i la caracterització de gran tenidor i el lloguers socials. Intentarem posar llum sobre molts aspectes que encara es mantenen foscos.
  • La regulació de lloguers i els índexs proposats per la Generalitat i el Govern Central.
  • Cóm donar una solució política a les 80.000 famílies acollides a la moratòria de desnonaments de Guindos .
  • La clàusula de vencimient anticipat i la Ley 5/2019, de 15 de marzo, reguladora de los contratos de crédito inmobiliario.
  • Intervenció del Comité Desc de Derechos Humanos y Civiles de la ONU en els processos de desnonament a l’Estat espanyol.
  • (INCIDENT ESPECIAL d’OPOSICIÓ) no están essent contestats pels jutjats en una clara maniobra d’ofuscació dels drets dels deutors a defensar-se. Cas de la Ley 5/2019, de 15 de marzo, reguladora de los contratos de crédito inmobiliario (*1) en la seva Disposición transitoria tercera sobre el Régimen especial en los procesos de ejecución en curso a la entrada en vigor de la Ley 1/2013, de 14 de mayo, de medidas para reforzar la protección a los deudores hipotecarios, reestructuración de deuda y alquiler social.
  • Procés accelerat de privatització de l’habitatge públic en Barcelona i àrea metropolitana.
  • altres (Estafa Endesa, ajuts al lloguer Generalitat, etc)

Participaran els advocats: José Angel GALLEGOS, Andrés GIORDANA i Carles ALONSO.

Organitza i modera: Associació 500×20

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies