Concentracions contra el abusos bancaris: assistència mínima

La nostra Associació ha participat en la concentració de Barcelona junt a unes desenes més d’afectats per els abusos bancaris. Poca gent per la importància de l’esdeveniment que havia estat difós -la convocatòria-, fins i tot, per mitjans de comunicació generalistes.

La impunitat de la Banca en aquest país té arrels profundes amb el Règim polític consolidat des de la guerra civil. La connivència de la judicatura salvant a la oligarquia financera dels estralls que provoca a la societat no té nom. Fins i tot, la justícia europea y Brussel·les, plena de buròcrates, es més sensible a les necessitats de justícia dels deutors.

IRPH: ¿ qué hacemos con la sentencia del TJUE después de las concentraciones?

Un IRPH que ha arruïnat milers de ciutadans durant molts anys, mentre les autoritats que haurien de vetllar pels interessos de la majoria miraven a l’altra banda i els oligarques de la Banca espanyola engreixaven els beneficis i les retribucions.

Hi ha una mesura governamental que podria fer un tomb. Una llei que obligués a la transparència i devolució dels diners. En 30 anys els governs porucs no han fet res davant l’espoliació. Toca una llei contra l’IRPH i l’EURIBOR® ja que van contra les lleis nacionals i europees. Ja n’hi ha prou de silenci.

Com diu Prouespeculacio, la nostra web de referència a l’Estat espanyol, sense lleis que protegeixin als deutors i acabin amb aquest martiri pensar que el Tribunal Suprem farà justícia es un conté de fades. Cal mobilització i una llei de punt final que consideri el retorn dels diners i interessos cobrats indegudament tal com demanava la Circular del Banc d’Espanya 5/1994.

CONCENTRACIONS A BARCELONA CONTRAABUSOS BANCARIS


Seguro que le interesará:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies