07/10/23 MADRID – Presentem la Plataforma Estafa Euribor®

El proper dia 7 d’octubre a les 16.30 presentem la nostra Plataforma d’organitzacions i ciutadania que té per objecte explicar l’estafa bancària de l’Euribor®, explicar com ens estafen i col·lectivament defensar-nos per recuperar els nostres diners.

Després de l’IRPH i amb diferència, pel seu volum de 180 bilions de contractes, l’índex de tipus d’interès anomenat Euribor® és un índex privat manipulat per la Federació Bancària europea, gestionat per la seva ONG “Institut Europeu de Mercats Monetaris – EMMI-“, que és el conjunt de patronals bancàries dels països de la zona euro. Poden crear diners del no-res per donar crèdits com si fossin un banc públic però només responen als seus Consells d’Administració i als seus beneficis i dividends segrestant el dret democràtic d’emissió de moneda.

La demostració més palpable són ja les multes multimilionaris que van ser imposades als Bancs de l’Euribor al formar un cartell entre el 2005-08.

L’Euro-Sistema i el Banc Central europeu els fan de cobertura, de pantalla, ja que els veritables amos de l’€ són els bancs privats com hem explicat al nostre Portal Estafa Euribor®.


Seguro que le interesará:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies