AVUI: Tots en suport del poble palestí i el dret a la pau i un Estat propi

Miles d’organitzacions han recolzat aquesta manifestació a Barcelona aquest migdia

La nostra Associació s’afegeix a la solidaritat amb el Poble palestí, l’aturada immediata del genocidi a Gaza per part de l’estat d’Israel que té el suport de la implicació militar directa del EE.UU i del suport militar i polític de la Unió Europea.

PAU, CORREDOR HUMANITARI JA, DRET D’AUTODETERMINACIÓ i l’aplicació de les desenes de resolucions de l’ONU en el dret a estat propi palestí

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies