Aturem al parlament els pressupostos antisocials

El passat 24 de novembre vam sortir al carrer contra els pressupostos antisocials que volen tirar endavant tant el govern espanyol com el govern català. Avui 4 de desembre tornem a dir a les administracions, davant el Parlament de Catalunya (parc de la Ciutadella, a partir de les 18 hores), que no estem d’acord amb les retallades i privatitzacions, els atacs a les pensions o a la llibertat d’expressió. No podem tolerar que les classes populars i treballadores hagin de pagar la seva crisi!

4D_v4

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies