500×20 amb solidaritat amb Badalona: prou de criminalitzar la pobresa!

Aquest dissabte dia 12 vam tenir una jornada completa. Al matí varem fer una assemblea per decidir una posició definitiva sobre com acabar amb la bombolla de lloguer que assola la ciutat. Després a la tarda unes 25 persones de les assemblees de famílies de Sant Andreu i Nou Barris vam anar a la manifestació de Badalona. Sota el lema “la precarietat mata” unes 500 persones vam desfilar entre la concentració davant l’edifici sinistrat i la seu de l’Ajuntament.

Mentre les companyies de llum cobren el subministrament més car de tota Europa i tenen beneficis estratosfèrics, avui hem sabut que milers de llars de tota badalona i en general de tot l’estat tenen la llum punxada perquè no poden pagar preus abussius amb salaris miserables.

També hem sabut, que el dia del sinistre la dotació de bombers estava sota mínims per culpa de les retallades de pressupost generalitzades des de l’inici de la crisi.

En definitiva, el lema de la manifestació convocada per la PAC Badalona i els bombers encertava: la precarietat mata!

 
Varios Ciudadanos Han Denuciado al Estado Español en Badalona por los desahucios

Este pasado viernes 27/09/18 a las 08:00 horas en el edificio VIVER del AYUNTAMIENTO de BADALONA varios ciudadanos han denunciado al Estado Español, a la Generalitat de Cataluña y al Ayuntamiento de Badalona por empobrecer a las familias para luego DESAHUCIARLAS. Las más altas instituciones internacionales:  el Tribunal de Justicia de la Unión Europea de y la ONU denuncian continuamente las nulas políticas SOCIALES sobre la población. Violando los Acuerdos Sobre Menores sistemáticamente.

El gobierno del Ayuntamiento de Badalona en vez de SENSIBILIZARSE con las familias ha pretendido mediante la presencia de Mossos coartar la denuncia. Hasta cuando lo vamos a permitir. La Plataforma de Afectados por la Crisis – PAC- aseguran seguiran denunciando como ciudadanos libres que son las atrocidades que se cometen en este País .

Asimismo, el Ayuntamiento de Badalona en boca del regidor Jordi SUBIRANA, de Units per Avançar, ha dado la espalda a una justa reivindicación de ciudadanos de su ciudad descalificando la denuncia como “La PAC siempre monta pitotes” lo que en realidad favorece la represión con la ley mordaza de los activistas de la PAC.

PAC – Badalona
Badalona: participem a la concentració de rebuig a la criminalització dels moviments pel dret a l’habitatge!

 STOP REPRESSIÓ!

NI ALS

DESNONAMENTS

NI ENLLOC!

Concentració

DIMECRES 21 MARÇ 10:30h

DEGANAT JUTJATS de BADALONA C/ PRIM 40

Un grup de col·lectius encapçalats per la PAC-BADALONA hem decidit donar resposta social a la repressió patida durant un desnonament, per ordre judicial a Badalona del 27 de febrer, on els Mossos d’Esquadra van causar 10 persones ferides i van ser imputades dues més amb delictes penals, una d’elles va passar 24 hores detinguda.

Defensem LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ i més quan es posa al servei de la defensa dels DRETS FONAMENTALS.

És per tot plegat que hem organitzat una acció-roda de premsa dins d’una campanya de resposta social contra la repressió als desnonaments i en general a totes les lluites socials.

Us demanem tot el suport possible. Assistència i difusió si us plau!

Luis Ros- PAC-Badalona: Demanaria que tothom visqués un desnonament durant dues hores

Luis Ros, el nostre company de la Plataforma d’Afectats per la Crisi, va ser colpejat i detingut pels Mossos, després als Jutjats la Fiscalia li va demanar 6 anys de presó. El desnonament va tenir lloc al día 26 de febrer al carrer Doctor Modrego 24 i va ser instat per Anticipa- BBVA, quasi res.

La deriva autoritaria de la Justicia de l’Estat espanyol envers la disidència política, social, sindical i artística està prenent tints que recorden els temps de la dictadura franquista.


“Demanaria que tothom visqués un desnonament durant dues hores”

Aquest caporal dels Bombers de Barcelona és un dels actuals líders de la PAC, amb seu a Badalona i a Mataró. Creu que les coses canviarien si tothom sabés com et sents quan t’expulsen de casa


Entrevista publicada per Sara Muñoz – Badalona – elpuntavui.cat

Com a bomber s’ha vist enmig d’algun desnonament?
Ja fa molts anys que els bombers vam dir que no intervindríem en els desnonaments. Nosaltres picàvem a la porta de les famílies i els oferíem ajuda per si tenien una urgència.
La policia només es pot limitar a complir la llei?
La policia compleix la llei, però la llei és amoral. La policia podria manifestar-se tant al carrer com a través dels seus sindicats per dir que no està d’acord amb allò que l’obliguen a fer.
Cap a on hem de mirar si busquem culpables?
Qui ha de fer que les coses canviïn és el Congrés dels Diputats, que pot canviar la llei. Ni tan sols el jutge en té la culpa, perquè compleix la llei. L’exclusió és el que crea violència i delinqüència.
Per què es funda la PAC si ja existia la PAH?
Perquè en algunes coses no estem d’acord, com ara la dació en pagament. I nosaltres no tractem només el tema dels desnonaments.
La setmana passada va ser detingut pels Mossos d’Esquadra mentre mirava d’aturar un desnonament. És l’episodi més desagradable que ha viscut?
La situació més desagradable la visc cada dia quan veig el terror d’una família que faran fora de casa, quan sé de gent que hem tractat a la PAC i que s’ha suïcidat. Dilluns vaig patir una agressió física i una detenció, però diàriament pateixo violència psicològica veient com està la gent.
Quants casos tenen entre mans?
A la PAC, on només ens n’arriba una part, gestionem unes 40 ordres de desnonament a la setmana de famílies de Badalona.
Els governs municipals podrien fer més del que fan?
En el cas de Badalona, els vam advertir que el tema explotaria i no ens van escoltar. Ara volen buscar solucions i tot són presses, però la realitat és que a Badalona no hi ha ni un pis social lliure. Som crítics, però és cert que els ajuntaments estan molt limitats.
Què sent quan escolta dirigents d’entitats bancàries que afirmen que els desnonaments són una llegenda urbana?
Els mitjans de comunicació ens haurien d’ajudar a pressionar el poder judicial perquè faciliti les veritables dades, perquè no hi manera. Qui afirmi que no hi ha desnonaments, que ens acompanyi un dia a nosaltres.
Les administracions estan oferint sempre una alternativa?
No. Hi ha gent que es queda al carrer i que se l’obliga a ocupar. La manca de respostes obliga la gent a intentar sobreviure. L’habitatge és una necessitat bàsica. Si me’l treus, m’hauré de buscar la vida.
Per què el van detenir dilluns?
Perquè la PAC està molestant massa el sistema, els fons d’inversió, la banca…
Anaven per vostè?
Jo vaig fer el paper de mediador i molts testimonis en donen fe. Intento que ningú posi la mà a sobre d’un policia, que no hi hagi disturbis, que es vegi els policies com uns treballadors. Però m’assenyalen amb el dit dient “agafeu aquell”. De fet acabem denunciats els dos caps de l’organització: Armonía Díaz i jo.
Va passar una nit a la comissaria dels Mossos. Va rebre alguna mostra de solidaritat?
I tant. Un cop a la comissaria, alguns policies em van fer arribar missatges d’ànims. Per mi el mosso d’esquadra és un treballador i la gent no es pot fer càrrec de sota quina pressió treballen. Soc capaç d’abraçar el mosso que em va colpejar.
D’on sospita que ve l’ordre de detenció?
D’algun alt comandament de la policia que sembla que té algun problema, forçat pel poder econòmic.
De què l’acusen?
De violència contra la policia, lesions i desobediència. Jo no vaig aixecar la mà a ningú.
Vostè denunciarà algú?
Denunciaré les agressions que vaig patir [mostra grans blaus a les cames].
Com creu que acabarà el seu cas?
Té pinta que acabaré a la presó. Em poden caure fins a sis anys. Crec que voldran desmuntar una organització que està molestant, però no saben que la PAC no soc només jo.
Ara actua amb més por?
Ni parlar-ne. Això és el que no aconseguiran. Si cal faré la revolució a la presó.
Té fills?
Una filla que és guàrdia urbana i que em dona suport. Si entro a la presó ho sentiré per la meva família, però també per la resta de famílies que mirem d’ajudar. Si jo pogués demanar un desig, demanaria que tothom visqués a la seva pell un desnonament durant dues hores. Aleshores les coses canviarien.
Los Mossos actúan brutalmente en un desahucio de alquiler en Badalona

La PAC se Opone en resistencia Pacífica a un acto de Barbarie institucional sobre un elemento vital la Vivienda.
La Justicia Española solo Defiende el Derecho a la Propiedad dejando a millones de Ciudadanos Excluidos ahora y en el Futuro del Derecho a Vivir en un Hogar Digno.
La Justicia de la Mano de nuestros Gobernantes hoy a lanzado a nuestra Policía contra el pueblo que deberían defender. 3 heridos y un detenido más varios magullados ha sido el balance.
La PAC no desfallecerá en su lucha a favor de causa justas como es el derecho a la vivienda.
Señores Gobernantes. Señores Jueces. Señores Policías. Juraron lealtad a su pueblo y hacer cumplir leyes justas. Aún están a tiempo de Rectificar. El pueblo no acepta ya más actos bárbaros.

No siempre los desahucios son tranquilos…!
ver y aprender…..!
aprender que si pides solidaridad la debes devolver!
porqué los solidarios/as merecen un respeto como nuestras compañeras de la PAC Badalona.

+++ INFO>>>
Badalona-desahucio hoy 23 julio a 9h – mujer de 60 años vive sola

ATENCIÓN ATENCIÓN!!!!!!!!!!!
DESAHUCIO DE ÚLTIMA HORA EN BADALONA, MAÑANA 23.07.2014 QUIEREN DESAHUCIAR A CARMINA, UNA SEÑORA DE 60 AÑOS QUE VIVE SOLA EN CALLE DON PELAYO 90.

QUEDAMOS EN EL METRO LA SALUT (L10) A LAS 9h

DESDE NOU BARRIS A LAS 8h EN METRO VIRREI AMAT (L5)
Paralizados- martes 15 julio -1 desahucio BADALONA – 2 desahucios en Barceloneta

  1 DESAHUCIO EN BADALONA

2 desahucios en Barceloneta.

La sangría de desahucios no SE DETIENE

Exigimos a los Ayuntamientos y Servicios Sociales una vivienda social como respuesta adecuada.

Ninguna familia sin techo, ninguna casa sin gente!!

Quieren tapar la realidad que afecta a miles de familias pobres en los alquileres!

MARTES

15 JULIO

11 horas

Pedimos solidaridad con la familia de Evelin que tiene dos hijos pequeños. 2 º intento de desahucio sin que el Ayuntamiento de Badalona les de una alternativa a la que tienen derecho.
No puede haber desalojo sin alternativa… y vamos a presionar a la Administración para que les de un piso de alquiler público asequible!

Concentraciones previas: 9Barris a les 10 h. Metro Virrei Amat
11 h. Metro Pep Ventura (L2).

LUGAR:c/ Pere Martell, 24 bis. ( Barri Sistrells -Lloreda) Badalona

Cómo llegar: metro L2 estación Pep ventura… LOCALITZACIÓ

Entidad desahuciadora: Catalunya Caixa-SAREB.

Apoya: As. 500×20, Assemblea Indignada de Badalona

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

La Evelin es una mujer trabajadora a la que Catalunya Caixa le cobraba 578 € de alquiler. Cuando se separó no pudo asumir esa cantidad por lo que pidió una rebaja a Catalunya Caixa que se nego. Ahora los desahucian. No lo podemos permitir. ¡¡¡BASTA DE ATAQUES A LA GENTE TRABAJADORA¡¡¡

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

MARTES15 JULIO9’30 horas Pedimos solidaridad con dos familias de la barceloneta aquejadas por desahucios fruto de la presión turística sobre la zona. La Administración NO LES HA DADO MAS ALTERNATIVA QUE SE BUSQUEN UN PISO DE FAMILIARES O UNA PENSIÓN

LUGAR:c/ Paredes 7 y otro c/ Alcanar 5 (barrio de Barceloneta) Barcelona

Cómo llegar: metro Barceloneta (L4)

Entidad desahuciadora: Inmobiliaria privada

Apoya: Barceloneta Indignada, Avv l’Hostia, Assemblea Bon Veïnatge de Barceloneta.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
aturat- BDL-desahucios: miércoles 26 marzo- 9h una madre coraje y su hijo. Badalona

DESAHUCIO EN BADALONA

Una MADRE-CORAJE y su HIJO nos pide ayuda frente a la injusticia!

Exigimos al Ayuntamiento y Servicios Sociales una vivienda social como respuesta adecuada.

Ninguna familia sin techo, ninguna casa sin gente!!

MIÉRCOLES

26 MARZO

9 horas

Pedimos solidaridad con la familia de Dolores y su hijo que quieren desahuciar sin que el Ayuntamiento les de una alternativa a la que tienen derecho. Dolores se quedó sin trabajo y por eso no pudo pagar el alquiler. Ahora trabaja pero no le hacen contrato. Ha estado buscando piso pero en todos lados le exigen nómina. Vamos a parar este injusto desahucio y a presionar a la Administración para que les de un piso de alquiler público.

El desahucio está programado para las 9,30 h

LUGAR:c/ Bogatell, 11 Badalona

Cómo llegar: metro Artigues-San Adrián (L2)… LOCALITZACIÓ

Entidad desahuciadora: Inmobiliaria privada.

Convocatorias: Desde Nou Barris a las 8 h. en metro Virrei Amat. Resto a las 9 h. en metro Artigues-San Adrián (L2)

Apoya: As. 500×20 Badalona

SOLIDARÍZATE, MAÑANA PUEDES SER TÚ

badalona
Aturat – Desnonament dema 20 febrer a badalona- mare i dos nens

Urgent! A les 12:30h

desnonament – madre con dos hijos menores!

C/calderón de la barca, 41 Badalona

Convoca 500×20, Pah Badalona i Agora Badalona

Si Se Puede !!
Okupat edifici x 5 families: Acció Oficina Habitatge de Badalona

Aquest dijous 500×20 fem una acció juntament amb la PAH de Badalona y Agora BDN que requereix el máxim de gent possible per fer una “performance activa”

Us esperem

Aquest mati activistes de 500×20, Pah  i Agora de Badalona han ocupat un edifici del BBVA que estava buit des de feia 4 anys i han allotjat a 5 famílies demostrant que si es pot llu.itar contra la Banca.

Aquest edifici acull aquestes 5 famílies de Badalona pendents de desnonament i a les que l’administració local del PP no dona cap sortida. Demanen suport sobretot pels primers díes.

L’adreça es Isaac Peral, 21. metro Gorg. Un cop més: SÍ SE PUEDE.
CONTINUEM CREIXENT. 1a ASSEMBLEA de 500X20 a BADALONA

CONTINUEM CREIXENT.

1ª ASSEMBLEA DE 500X20 BADALONA.

Avui dimecres 29 de Maig a les 19 h al local de la FAVBDN (c/Marina, 63 Metro L2 Pompeu Fabra).

Si ets de Badalona o voltants i tens problemes d’habitatge, vols col.laborar o informar-te, t’hi esperem.

LA LLUITA PEL DRET A L’HABITATGE NO S’ATURA.

CAP DESNONAMENT, NI A BADALONA, NI ENLLOC.
aplazado: miércoles 15 de mayo : DESAHUCIO c/ Havana, 8 Badalona

ACONSEGUIT APLAÇAMENT DE 2 MESOS PER MINA HAKIM I FAMILIA. La Associació 500×20 juntament amb PAH BADALONA, 15M PADALONA, COL.LECTIU PAPELES PARA TODOS I EL TEIXIT SOCIAL DE BADALONA hem aconseguit l’aplaçament fins al 18 de Juliol del desnonament.
BADALONA EN LLUITA PEL DRET A L’HABITATGE. SÍ SE PUEDE.

ATENCIÓN NUEVO DESAHUCIO (c/ Havana, 8 Badalona).
QUIEREN DEJAR EN LA CALLE A MINA HAKIM Y SUS TRES HIJOS Y VAMOS A IMPEDIRLO.
Si quieres ayudar a evitarlo te esperamos el miércoles 15 de mayo en la salida del Metro de La Salut (L10, Badalona) a las 9,30 h.
¡¡¡LA SOLIDARIDAD ES NUESTRA MEJOR ARMA!!!
¡¡¡SÍ SE PUEDE¡¡¡
PUNTO de ACOGIDA y ORIENTACIÓN de FAMILIAS y PERSONAS

Orientamos gratuitamente y organizamos a inquilinos, hipotecados y sin techo para garantizar el derecho a tu vivienda.

punt acollida i orientacio llars i persones_2

..

PUNTO de ACOGIDA y ORIENTACIÓN de FAMILIAS y PERSONAS

Diversas entidades vecinales y nuestra asociación 500×20 que venimos desarrollando la defensa de inquilinos, hipotecados y personas sin techo hemos abierto estos dos puntos de acogida. En estos puntos de acogida se orienta jurídicamente yse asesora para defender tus derechos ante los Servicios municipales. Pero sobre todo te suma a defender tu derecho a la vivienda, a la alimentación y a una Renta garantizada que cubra las necesidades básicas de las personas junto a otra mucha gente que ha perdido el miedo a defenderse.

LUNES. Atendemos área metropolitana y Nou Barris

  • Avv Porta: todos los lunes de 18 a 20 horas en  c/Estudiant 26 baixos(pça soller)
    Metro: Linia amarilla (Llucmajor)- azul (virrei amat)- roja (Fabra i Puig).

MARTES. Zona Nord de Nou Barris

  • Avv. Ciutat Meridiana: todos los martes de 18 a 20 horas en c/Rasos de Peguera 210.
    Metro L11- estación C.Meridiana

JUEVES. Todos los casos. Asamblea de familias y personas

ver columna derecha para lugares de reunión.
febrero desahucios – día 6 BDL / día 11 TorreBaró- BCN

LAS CONVOCATORIAS DE DESAHUCIO SON SERIAS.NUESTRA ASOCIACIÓN REALIZA UNA LABOR PREVIA PARA EVITAR LOS DESAHUCIOS.SI HAY ÉXITO SE DESCONVOCAN EN EL MOMENTO QUE SE TIENE CONOCIMIENTO, VÍA WEB.TODO Y ASÍ A VECES MANTENEMOS LAS CONVOCATORIAS SI NO HAY UNA ABSOLUTA SEGURIDAD DOCUMENTAL DESDE LOS JUZGADOS UN DESAHUCIO PARALIZADO INTENTAN EJECUTARLO

EL PASADO JUEVES 24 DE ENERO LA COMISIÓN JUDICIAL DEL SAC SE PRESENTÓ AL LANZAMIENTO DE LA INQUILINA MONTSE. DICHO LANZAMIENTO HABÍA SIDO PARALIZADO POR LA PROCURADORA DE CATALUNYA BANC Y POR EL MISMO JUZGADO.

LA CONCENTRACIÓN DE APOYO SE HABÍA DESCONVOCADO EL DIA ANTERIOR PERO POR SUERTE VARIOS ACTIVISTAS Y LA DOCUMENTACIÓN QUE SE APORTÓ EVITÓ UN MAL MAYOR.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MIÉRCOLES

6 FEBRERO

9 horas

PARALIZADO

Pedimos solidaridad con el desahucio de Sonia y José M. son un matrimonio con dos hijos que viven en un piso de alquiler de una constructora que quebró.Están en paro y sólo ella espera cobrar la PIRMI. El edificio dónde viven desde hace 5 años está a punto de ser del BBVA pero mientras el ex-propietario cobra alquileres a través de una inmobiliaria. Es el 1º intento.

LUGAR: c/Galicia nº 51 (barri La Morera) – Badalona

Cómo llegar:LOCALITZACIÓ Punto de encuentro en pça. Pompeu Fabra. línea lila, a las 8,30.!!

Entidad desahuciadora: Inmobiliaria FONDAL. El edificio nuevo se vendió y alquiló sin tener permisos de habitabilidad aún cuando la empresa quebró. Hay problemas estructurales por todas partes.

Convoca: 500×20, Indignados Badalona

El viernes día 1 a las 10 h. nos concentramos unas 30 personas en la oficina de l’habitatge de Badalona ( Baixos del Poliesportiu de la Penya, metro Gorg) para que le dieran una solución a esta familia sin resultado.

El lunes 4 iremos al Ayuntamiento de Badalona y a Servicios S0ciales para que den una solución. No pueden echar a nuestras familias a la calle mientras muchos pisos de Adigsa están vacíos.!!! JUNTAS PODEMOS!!!

Si se paraliza el desahucio avisaremos en esta web … pero está difícil porqué hay orden de desahucio de los juzgados….

LUNES

11 FEBRERO

9 horas

SUSPENDIDO

Pedimos solidaridad con el desahucio de Jennifer y su hija. El paro ha dejado a este hogar monoparental sin recursosEs el 2º intento.

LUGAR: c/ Sant Feliu Codina 92 (TorreBaro – al lado de Iglesia) BARCELONA

Cómo llegar:… LOCALITZACIÓ

Entidad desahuciadora: BBVAConvoca: 500×20, 9barris Cabrejada diu prou, VillaDesahucio

Jennifer vive en ese piso desde hace años. El piso fue subastado al propietario sin que la inquilina, sólo con contrato verbal, supiera nada hasta que se encontró con el primer desahucio. En ese momento dejó de pagar al propietario espabilado.