Elisa de Montcada: 4rt intent de desnonament demà 1 de setembre

Tal com informa la PAH:

Elisa i la seva família han patit una execució hipotecària per part de la Kutxa, perdent la propietat del seu habitatge i a sobre quedant-se amb un deute d’uns 300.000 euros. La Kutxa no ha volgut negociar una sortida i ara pretén deixar-los al carrer i amb una condemna de per vida.

tota la informació a PAH

 

CONDEMNEM AQUEST DESNONAMENT I EXIGIM EL RETORN DE LA FAMILIA DE ELISA AL SEU HABITATGE O EN TOT CAS L’AJUNTAMENT HAURÀ DE PROVEIR-NE UN GRATUIT FINS A TROBAR UNA SOLUCIO DEFINITIVA EN AQUEST DESNONAMENT.

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies