No Usura Banca: recollim signatures per ILP-dació hipoteca

PROPERA RECOLLIDA DIUMENGE 20 MAIG

pgVERDUM/Pi i Molist

Las Plataformas de Afectados por las Hipotecas de tot el país van iniciar aquest mes de maig la recollida de mig milió de signatures per presentar al Parlament espanyol una Iniciativa Legislativa Popular amb 3 objectius:

  • La dació en pagament amb efectes retroactius
  • La paralització dels desnonaments hipotecaris
  • El lloguer social dels possibles desnonats

L’Associació 500×20 participa donant suport en aquesta iniciativa i varem començar al districte de Nou Barris recollint signatures a La Cultura va de Festa, a la festa Major del barri de Porta i el proper dia 20 a la festa Major del Districte….  suma-t’hi

Links de referència: Que no te hipotequen la vida i Plataforma Afectados por la Hipoteca

 

pregó de la Cultura pel Dret a l'Habitatge a càrrec de Indignats Ciutat Meridiana
pregó de la Cultura pel Dret a l'Habitatge a càrrec de Indignats Ciutat Meridiana
Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies