7 octubre – Dia Mundial de l’Habitat- concentra’t a la teva Oficina Habitatge exigint un veritable Servei Públic

La International Alliance of Inhabitants (IAI) ha fet una crida a la desobediència civil aquest mes d’octubre a totes les organitzacions que lluiten pel dret a l’habitatge i a la ciutat per exigir drets civils.

Diverses entitats socials de Barcelona i rodalies fem una crida a la concentració pacífica y cívica de les oficines d’habitatges dels barris y localitats exigint que es converteixin en un veritable Servei Públic i no en un mur burocràtic contra aquest dret.

Exigim Lloguer Públic i Assequible per als ciutadans

Exigim als representants polítics que compleixin amb els drets fonamentals que varen signar en la Constitució, article 47, així com en els tractats internacionals sobre drets humans signants per l’estat espanyol i moltes comunitats autònomes.

cartell dia 7_B_N

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies